Thursday, 13 July 2017

100% Handmade Coffee Sugar Scrub



Assalamualaikum.

Been out for a while huh?
Lama gila bersawang blog ini.

Coffee Sugar Scrub.
100% Handmade with Love katanya.
Kak Fy memang dah lama guna since December 2016. So roughly now dah nak masuk 7 bulan lah Kak Fy pakai. Yesss! Kak Fy punya kulit ni sensitif gilosss. Tak boleh kena panas, tak boleh kena habuk. Dia akan terus naik merah, ruam dan gatal-gatal. Mengada kan?

But Alhamdulillah. Lepas 7 bulan konsisten guna Coffee Sugar Scrub ni, kulit Kak Fy smooth and moist je. Kak Fy tak pakai hari-hari. Cukuplah seminggu 3 kali pakai. Celah-celah kawasan terlindung yang gelap dan kusam tu kan memang jadi cerah sikit.

Antara kebaikan Coffee Sugar Scrub:
1. Mencerahkan kawasan terlindung.
2. Mengembalikan keanjalan kulit.
3. Memudarkan kesan selulit dan kesan stretch mark
4. Melembapkan kulit sepanjang hari.
5. Mengurangkan masalah kegatalan/eczema.

Bahan-bahan di dalam Coffee Sugar Scrub:
1. Serbuk Kopi
2. Gula Pasir
3. Shea Butter

You all nak cuba juga?
Boleh terus ke link di bawah ini:

Dah cuba nanti, share feedback ye you all!

No comments:

Post a Comment